Tyrant’s Tyranny – Talk to Haidamu Ragnarok Mobile

Talk To Haidamu

1.Haidamu ” Tell me, advanture, how is king Humizz?

Answer : 3 : Defeated by rebels

2. Is the Glast Heim still holding?

Answer : 1 : In Ruins

3.Is the Glast Heim taking over by evil forces?

Answer : Baphomet

follow je arahan pastu kena kill wanderer & joker then go to that spot below

Ok ini jawapanya..

1.Schneider ” Have you find any clue for me?”

Answer : 1 2 3

Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

  Subscribe  
Notify of