Silap Nama Air Asia

Terima Kasih Air Asia !!

Silap Nama Air Asia

 

Terima Kasih Air Asia! Cewah!!

Agak terharu lah dengan Airasia sebab sudi melayan feedback aku.. aku sebenarnya telah tersalah isi nama anak buah aku masa beli tiket kat Air Asia ni, hari tu aku beli tiket ke Busan , yang peliknya tak pula diminta no IC, isi nama je pastu next next next dah setel.. maybe tiket ke sana xperlu isi ic kot.

Pastu dengan gumbiranya menunjukkan tiket kat my anak buah ..  diaorang memang tengah sgt membunga kot kot terjumpa artis Kpop kat sana… aku mana minat sgt, sikit2 ada la hehe.. sekali.. “maksu nama nih AZIE Nur Hanis bukan Azi Nur Hanis” huhuhu gelabah jugak aku lepas tu, mati2 aku ingat dah kena beli tiket lain dah sebabkan tiket promo mana leh ubah apa-apa lagi, tapi alhamdulilah setelah aku hantar feedback dalam seminggu gitu aku dapat email ni,

Dear Hafizah Hasan,

Good day.

With regards to your email,we have done the name amendment and send the revised itinerary to [email protected] and you will receive it soon.

Hope the above clarifies.

Regards,
Sabrina

pastu aku dapat lah tiket yang baru dengan nama yang telah diperbetulkan….alhamdulillah…. tq sesagat kat Air Asia!! xsabarnya nak menantikan Oktober tiba….. Autumn In My Heart la… 😀

Anyway bukan sebab ni saja aku sangat berterima kasih pada Air Asia, sebab dengan adanya Air Asialah yang membenarkan aku naik flight, dulu xpenah fikir pun nak naik flight gi sana sini. Dengar orang naik flight pun rasanya woooo bestnya… tapi syukur sejak kewujudan Air Asia telah mewujudkan persaingan kepada pemonopoli syarikat penerbangan di Malaysia menyebabkan harga Malaysia Airline turut menurun dan boleh dikatakan memang betul ” Everybody Can Fly”

-TQ Air Asia –

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

2 Comment
azlin March 11, 2015
| |

hantar nama inquiry ni dekat e-form ke?