Tempahan Biskut Jejari Roti Coklat

Jom tempah Biskut Jejari Roti Coklat yang super rangup ni… murah murah ja RM 20 sebalang ade 60biji untuk raya pun boleh untuk bukan raya pun boleh kudap kudap time layan tv hehe… kalau nak tempah whatsapp 019-5556553 atau email [email protected]

Biskut Jejari Roti Coklat

Biskut Jejari Roti Coklat

Biskut Jejari Roti Coklat

untuk tempahan whatsapp 019-5556553 atau email [email protected]

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

2 Comment
anep September 24, 2016
| |

banyak jugak resepi yang saya print dari blog ni..TQVM #kipidap

misty August 25, 2016
| |

Mnta izin copy gmbr mknn tuuuu..tau2