Strawberry Farm Bandung

Tips Bercuti di Bandung – Strawberry Farm Bandung

Ini Pic yang di ambil di Strawberry Farm di Lembang Bandung On The Way ke Tangkuban Perahu.. yang bestnya di sini buah strawberry boleh di petik sendiri tau.. & yummy

GAMBAR BUNGA

Buah yang telah berjaya di petik oleh saye.. diaorang siap bagi 1 gelas jus fresh strawberry untuk pengunjung… sangat sedap …

Strawberry Farm Bandung

Ladang Strawberry di Strawberry Farm Bandung

 

Strawberry Farm Bandung

Ini plak buah Blackberry & Resberry yang fresh dari ladang dijual hanya RP 40K se peket manis bangat sihhh..

Strawberry Farm Bandung

 

Lain-Lain cerita Tips Bercuti Ke Bandung

Strawberry Farm Bandung

First Day & Booking Hotel

Tips Bercuti Ke Bandung  – Membeli Tiket Murah

Melawat Trans Studio Bandung

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.