Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak akan suka hehe.. dan fav

Baca Seterusnya »
Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger kecil je kan? sebab sebijik

Baca Seterusnya »
Resepi Nasi Goreng Cendawan dan Bilis

Resepi Nasi Goreng Cendawan

Resepi Nasi Goreng Cendawan Menu untuk 2-3 orang Minggu ni minggu nasi goreng.. semalam nasi goreng sardin hari ni kita buat Nasi Goreng Cendawan pulak.. Nasi Goreng Cendawan dan Bilis

Baca Seterusnya »
Resepi Popia Crabstick Simple

Resepi Popia Crabstick Simple

Resepi Popia Crabstick Simple Resepi Popia Crabstick Simple ni memang simple hanya guna 3 benda utama 1.Crab stick 1 pek 2.Kulit Popia 3.Cheese (boleh pakai mozarela atau cheese keeping tu

Baca Seterusnya »
Resepi Butter Chicken

Resepi Butter Chicken

Resepi Butter Chicken Selalu kita makan butter prawn.. tapi hari ni terasa nak makan butter chicken la plak.. nape eh fames pulak butter chicken sekarang ni.. terus rasa teringin nak

Baca Seterusnya »

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins