Menu Diet Atkins Resepi Rendah Karbohidrat

Resepi Sup Ketam Atkins

Resepi Sup Ketam Atkins

Menu Diet Atkins Resepi Rendah Karbohidrat

Selalu sangat makan sup ayam sup daging kan k hari ni kita buat sup ketam plak

Bahan-bahan untuk Resepi Sup Ketam Atkins adalah :

Ketam (0 carb)

Perasa-perasa (1.0g carb)

Onion & bwg putih 1 sudu besar (1.0g carb)

Tomato 2 potong (1.0g carb)

Cili padi 2 batang

Perencah sup 1 sudu kecil (1.0g carb)

daun sup

Garam & lada hitam serbuk

Halia

** korang leh tambah sayur klau nak k cam kubis ke sawi ke jadi ala-ala sup sayur

Cara:

First rebus ketam, pastu tumis bahan tumis (bawang,halia,cili,& last perencah sup) dalam bekas lain & campurkan semuanya dalam ketam yang tengah rebus tadi, pastu tambah bahan-bahan lain (tomato,cili) & biar masak pastu masukkan daun sup  dan siap…

 

haha senang kan jom buat sedap ni!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.