Menu Diet Atkins Resepi Rendah Karbohidrat

Resepi Nuget Ayam Atkins

Resepi Nuget Ayam Atkins

Resepi ni simple dan sangat sedap nyum nyum hehe…

okay inilah bahan-bahan untuk Resepi Nuget Ayam Atkins:

1 ketul besar bahagian dada (potong kecil isi sahaja) (0 carb)

sedikit daun sup (0.2g carb)

sawi 2 batang  (bhg daun shj) atau sayur-sayur lain (1.0g carb)

0.5inci cili merah (0.5g carb)

1 sudu kecil onion (0.5g carb)

Sedikit serbuk lada hitam & garam & perasa ayam tumix (+-1g carb)

Untuk sos : sos peri-peri Nandos & Mayo Kewpie (0.5g carb)

inilah singkatan resepinya dlam bentuk gambar

Menu Diet Atkins Resepi Rendah Karbohidrat

Cara nak masak lak :

senang je.. blend ayam dlam blender kering pastu campo semua bahan & goreng macam goreng cokodok hehe.. & siap

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.