Resepi Dumpling Atkins

Resepi Dumpling Atkins

Resepi Dumpling Atkins

Resepi Dumpling Atkins

Bahan-bahan

Telur 2 biji

Carrot

Kubis

kubis bunga

broccoli

(sayur ni pakai je apa-apa sayur kesukaaan korang k)

serbuk lada hitam

Ayam yang dipotong kecil atau di carik carik (rebus dahulu)

cheese cheedar

cup aluminium or bekas yg comel comel

Cara-cara memasak Resepi Dumpling Atkins ialah

  1. Pukul telur hingga kembang sikit pastu campo smua bahan
  2. Masukkan dalam cup & kukus or bakar dalam oven hingga agak-agak separuh masak pastu keluarkan
  3. letak cheese atas tu & bakar balik sampai masak
  4. Siap huhu

k bye. 😀

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.