Kereta Peugeot 208 Malaysia

Peugeot 208 di Malaysia – Impian Jiwa Raga Saya

Semua pasti telah alert tentang Kereta Peugeot 208 yang telah dilancarkan di europe tetapi masih belum tahu nasib Peugeot 208 adakah sama dengan Peugeot 207 yang tidak masuk ke malaysia tetapi telah di tukar bentuk ke sedan sedangkan asalnya Hatchback..

Harapan yang tinggi supaya Naza dapat mengekalkan Hatchback pada 208 di Malaysia kerana kereta in telah menjadi impian jiwa dan raga saya pula kini hehe…

Anyway Peugeot 208 sangat cantik & design yang sangat euro Look! I Like!! nyum nyum..

Kereta Peugeot 208 Malaysia

Kereta Peugeot 208 Malaysia

Interior juga lebih moden tidak seperti kereta Peugeot 207  Malaysia yang design begitu basic.

Kereta Peugeot 208 Malaysia

Kereta Peugeot memang terkenal dengan kereta yang fun dan handling yang tip top.

Peugeot 208 didalam kategori kereta mini, namun berbanding Peugeot 207, peugeot 208 lebih kecil dan ringan iaitu 70mm lebih pendek & 10mm rendah dari Peugeot 207 ( bukan Peugeot 207 Malaysia ye.. tapi yang Hatchback), jimat minyak tetapi interiornya dijanjikan lebih selesa berbanding Peugeot 207.

Berdoalah semoga Peugeot 208 ini Dibawa Masuk Ke Malaysia oleh Naza… 😀

Video Interior Peugeot 208

https://youtube.com/watch?v=Tn4iEiq9Wcc

IKLAN OFICIAL PEUGEOT 208

https://youtube.com/watch?v=4meYMCmIUSY

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.