Penerbangan MAS TERHEMPAS

Pesawat MAS Hilang di Laut China Selatan Terhempas

Penerbangan MAS TERHEMPAS

Heboh pagi ini pasal peswat MAS pesawat Malaysia Airlines penerbangan MH370 di laporkan hilang pagi tadi.. menurut yahoo news dikatakan pesawat tersebut telah terhempas di perairan Vietnam namun masih belum di confirmkan oleh mana-mana pihak.

Namun begi tu update pada jam 3pm seperti mengesahkan bahawa pesawat tersebut benar-benar terhempas kerana para keluarga diminta membawa pasport ke KLIA untuk dibawa ke tempat kejadian.

Apa yang kita boleh buat sekarang hanyalah berdoa agar berita tersebut tidak benar dan semoga mereka selamat dan semoga berita pertama pendaratan di China itu benar. Semoga mereka semua selamat!!

apa-apa detail leh tgk  sini sebab yahoo sentiasa update news terkini… http://my.news.yahoo.com/mas-aircraft-goes-missing–says-airline-023820132.html

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.