Nasi Goreng Udang Best Di Perlis

Restoran Best di Perlis : Nasi Goreng Udang Pak Long

Restoran Best di Perlis : Nasi Goreng Udang Pak Long

Hah sesapa yang tercari-cari nasi goreng udang yang best, bolehlah  ke gerai Pak Long di Area Repoh ni, xjauh ngan Roundabout Kangar bersebelahan dengan stesen minyak ESSO. Ada gerai banyak2 kat situ, cari gerai nama Pak Long. Nak kata special sangat tu tidak ler sangat tapi cara dia masak udang tu best, rasa sosnya tersendiri, selalunya kedai lain akan goreng kosong je udang tu tapi Gerai Paklong ni Nasi Goreng Udang nya di goreng dan ada sos yang best. Nasi Goreng pun sedap juga.. sangat nyummy!!

Cuba tengok ni.. sedap tak nampak..

Nasi Goreng Udang Best Di Perlis

 

Nama Kedai : Pak Long

Harga Nasi Goreng Udang Special : RM10

Direction :  Kalau korang dari arah Jejawi atau repoh terus sampai jumpa Roundabout pastu amik jam 6 (U turn) seblah kiri ada kedai2 deretan kedai (Taman Sena) deretan kedai tu ada macam2 la kedai baju, 7 E, last skali kedai tayar pastu slowkan kenderaaan n bagi signal ke kiri tapi teruskan tau xyah belok lagi huhu.. belok kat simpang sebelum simpang stesyen minyak ESSO di deretan gerai2 situ la cari gerai nama PAK LONG

ok senang je kan.. try la kalo nak tau, lain-lain menu ada juga mee udang, mee kuah, nasi goreng paprik, mee gulung dan sebagainya tetapi biasa biasa sajala bagi aku yang terbaik Nasi Goreng Udang juga… tapi hubby aku suka Nasi Goreng Ayam.. n my sepupu suka Nasi Patayya …

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.