Boys Over Flowers Filming Location English Village

Melawat Filming Location Boys Over Flowers

Melawat Filming location Boys Over Flowers

Boys Over Flowers Filming Location English Village

Hari ni hari  ke 9 we all di Korea, we all  Melawat Filming location Boys Over Flowers iaitu di Gyeonggi English Village Korea.

Gyeonggi English Village Korea ni agak jauh jugak perjalanan ambil masa hampir sejam sebab byk transfer & lama .

Untuk ke Filming location Boys Over Flowers di gyeonggi English Village Korea ni macam biasa aku mintak app “Subway Navigation” bantu. Android app ni sangat bagus sebab leh guna walau tanpa internet. memang ia membantu aku sepanjang di sana. yang korang kena tahu nak exit mana je untuk ke lokasi yang korang nak pegi tu.

Pagi tu we all memang bangun awal sebab xmahu rugi masa dlam perjalanan. Ok cam biasa we all dari Subway Dongdaemun History Culture Park , amik line no 4 (biru) pastu ke INCHON station. Inchon station merupakan station untuk transfer ke Jungang line pastu naik train ni ke station Yongmun. Dari Yongmun ni perlu amik teksi untuk ke Filming location Boys Over Flowers iaitu di Gyeonggi English Village Korea.

okey ringkasannya.

Dongdaemun History Culture Park amik Line 4 –> INCHON STATION amik Jungang line–> YONGMUN STATION —> naik teksi ke English Village.

Boys Over Flowers Filming Location English Villageha lau dah sampai station ni memang dah dekat la tu haha.. kuar dari station ni  cari pondok teksi ada kat depan pintu utama.

Boys Over Flowers Filming Location English Villagetunggu teksi kat sini, bila de yang datang inform nak ke English Village.

Boys Over Flowers Filming Location English Village

kejap je 3.8km.. dlam 5 minit ja  harga satu teksi KRW 3,400 pergi & KRW 5,400 balik menjadikan total dalam RM 27.

Boys Over Flowers Filming Location English Village

Nak masuk ni kena bayar sorang KRW 6,000 atau bersamaan RM18.

Boys Over Flowers Filming Location English Village

Ini kat pintu guard diaorg tgh pening ni sebenarnya pak guard tu tak nak kasik kunci untuk kelas F4 katanya kena group over 20 baru diaorang bukak. lau datang individu xleh. dah tu dia x faham sangat english jenuh la kita orang terang yang we all sangat-sangat nak masuk datang jauh2 semata-mata nak tgk kelas F4 ni sebab minat giler.. bla ..bla..bla.. aku siap cam nak nagis2 lagi huhu ni sebenarnya petua dari beberapa blog yang aku lawati cakap macam tu. kena pujuk2 pak guard ni. lama-lama dia pun kesian kat we all & benarkan masuk jugak .

Jadi first tempat we all pegi ialah di banggunan yang ada kelas F4 tu lah… we all di nasihatkan jangan buat bising sebab de student tgh exam… jadi terpaksalah masing2 slowkan volume walaupun sangat excited!!

Boys Over Flowers Filming Location

 

Boys Over Flowers Filming Location English Village

Boys Over Flowers Filming Location

see..see.. dapat enter banggunan yang sama hehe!Boys Over Flowers Filming Location English Village

 

images (2)


Boys Over Flowers Filming Location English Village

English-Village-(178)

a

Boys Over Flowers Filming Location English Village

 

Boys Over Flowers Filming Location English Village

Boys Over Flowers Filming Location English Village

ha ni la kelas exclusive group F4 dalam Boys Over Flowers..

Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village

smua item dlm drama tu masih dikekalkan disitu… giler we all sgt giler excited tak terkata btol…

abis bergambar kat dalam kelas we all pun mulalah berjalan kat area luar pulak. memang cantik English Village ni

Boys Over Flowers Filming Location English Village

 

 

Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village
Boys Over Flowers Filming Location English Village

 

ews20090226ep16-68

Boys Over Flowers Filming Location English Village

images (3)
Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village

 

Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village Boys Over Flowers Filming Location English Village

haha pic kat bawah ni tgk sape paling buruk wakakaka!

Boys Over Flowers Filming Location English Village

ok tu jeh… dari pagi sampai tengah hari we all melilau kat sini… dah masa untuk gerak.. kuar balik kat pak guard kat pintu masuk pastu we all mintak diaorang callkan taxi sebab situ xde public transport yang lalu. Orang korea memang baik2 la hehe..

Balik dari sini we all ke Apgujeong untuk tgk consert mini group Kpop ‘ The Prince’. Tapi sebelum tu we all meronda-rondalah kat area Apgujeong tu.

Banyak kedai2 mewah kat situ best tgk fesyen2 terkini disana.

malas nak citer entri ni… ok next entri aku citer pasal Apgujeong lak.

oh ya ni lagi satu entry pasal Boys Over Flowers Filming Location gak tapi ni kat Daegu Keimyung Universiti we all pegi first day sampai lagi ni klik sini untuk ke entri tersebut

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.