yummy potato - makanan pertama bayi

Makanan Pertama Bayi – Yummy Potato

Yummy Potato
Bahan-bahan:

1/2 biji kentang – di buang kulit & potong dadu
1 Inci Isi Ayam – di potong kecil
Air 1 cawan

cara:

1.Rebus kedua-dua bahan di dalam slow Cooker selama lebih kurang 2 Jam
2.Kisar kesemua bahan termasuk air rebusan hingga betul-betul hancur

Selamat Menikmati Makanan Pertama Buat Bayi Anda~

**Rasa manis dan aroma yang sedap dari kentang dan ayam

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.