Majlis Pembukaan Malam Perkhidmatan Awam

Majlis Pembukaan Malam Perkhidmatan Awam Negeri Perlis 2011

Ini pulak masa Majlis Makan Malam bersama tuanku Raja Perlis pada bapa hari bulan pun aku da tak ingat tapi around bulan Ogos kot tak pun Julai 2011.

Saja je nyibuk rakam video hehe al-maklumlah masa ni baru beli camcorder hehe.. tapi ini video pembukaan je persembahan dari artis kebudayaan Negeri Perlis, sebenarnya banyak lagi yang aku rakam tapi malas nk upload la.. upload Majlis Pembukaan dah la huhu..

Lokasi : Dewan 2020, Kangar Perlis

Tema : Retro

Masa : 8-12mlm

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.