Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Kamera Casio Exilim se-je10 ini direka khas untuk para wanita yang mahukan gaya pada penampilan, ia seolah-oleh sebagai satu pelengkap gaya seseorang kerana rekaannya mirip alatan aksesori wanita… yummy…

Memang bergaya kan? hmmm aku pun rasa nak sambar satu… bukan saja cun tapi funtion pun macam ok Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita ni..

Ia ada funtion yang lebih kurang instagram punya bagi nampak cun sikit huhuhu.. tapi lebih advance la

selain tu kamera ini 16 mega pixel & 5 kali zoom, sudah cukup hebat bagi kamera aksesori camni cuma yang tak bestnya xde wifi je, kalau ada wifi mesti lebih mengancamkan… kalo nak fungsi wifi leh konsider untuk samsung galaxy camera tapi harga agak tinggi, memang agak tak berbaloi lainlah kalau ada fungsi telefon sekali dah alang-alang pakai android os.. aku rasa aku lebih prefer Casio Exilim ni berbanding Samsung Galaxy Camera. kenapa? meh aku bagitau, biasa la kalau dah pakai OS macam henfon @ android mesti akan hang satu ketika dan ada konflik sofware & ia lebih lembab berbanding kamera yang basic cam casio ni…

Tengok pic kat bawah ni.. stylo kan…. macam item must have! lak!

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Cantik kan…. ohya Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita ni terdapat dalam 3 warna, iaitu putih, coklat dan pink.

Okey kita ke funtionnya plak ye…

untuk detail korang leh tengok kat web casio ni http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/dc/ex_je10/

Anyway antaranya ialah..

http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/dc/ex_je10/

Beutiful Backlight Shot… gambar tak jadi gelap bila ada cahaya terang dari belakang or mengadap cahaya..

http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/dc/ex_je10/

Mau kasi cun sket leh gak kasik soft focus sket..

http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/dc/ex_je10/

ha ini pun lebih kurang funtion untuk reduce backlight gak supaya gambar nampak natural.

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Ini lah kasik Fisheye Effect lak..

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita yang ni plak anti shake..

mau detail lagi sila tengok kat website casio sendiri.. hehe.. anyway Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita ni memang sangat menarik minat aku.

Pilih-pilih.. pilihanku semestinya yang pink tu.. hehe 😀

Kamera Casio exilim ex-je10 Kamera Untuk Wanita

cerita punya cerita, lupa lak nak cerita harganya, ha.. cuba teka…. RM1000? RM1500? huhuhu… tetttttt salah!

Range harganya hanya RM550-650 gitu.. aku tengok kat lelong.com.my hanya RM549 … ok kan.. ia sangat ok..

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.