jalan-jalan ke kuala lumpur

Jalan-Jalan Ke Kuala Lumpur

Jalan-jalan ke Kuala Lumpur? Hurm.. just nk kongsi bagi saudara saudari yang berada di luar Kuala Lumpur Malaysia yang bercadang untuk alone ranger datang ke Kuala Lumpur..

Dari utara : bas yang menyediakan pengankutan ke stesyen Pudu Raya & Duta adalah seperti TRANSNASIONAL , SANI EKPRESS, DURIAN BURUNG, KONSOTIUM BAS BERHAD, PLUSLINER, MARA LINER DSB

Sani Ekpress & Durian Burung :sangat selesa sbb sit luar & jarak antara sit besar bas pun canggih

Transnasional : pemanduan yg selamat tetapi keslesaan teruk walau bussi ess class yg class lain lagi rr.

Mara liner : boleh la baik sikit dari transnasiona transnasional

image

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.