Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan

Gambar Kahwin – Majlis Perkahwinan Azmina & Azhar

Gambar Kahwin – Majlis Perkahwinan Azmina & Azhar

First time aku ambil pic kahwin.. hmm sememangnya sangat kurang memuaskan tak reti langsung nak seting kamera anyway inilah hasilnya, gambar kahwin pertama hasil DSLR 600D aku ni..

Nasib baik aku ambil gambar kahwin anak buah aku je huhu boleh lah.. sepadan dengan free Of Charge hehe..

Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan

Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan

Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan

6

Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan3

Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan

Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan

Gambar Kahwin - Gambar perkahwinan

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

2 Comment
gab August 11, 2015
| |

Assalamualaikum miss photographer ke?