air asia big sales 2012

Air Asia Big Sale 2012 Kembali

Aduhh Air Asia Big Sale 2012 telah kembali, lagi beberapa jam lagi nih… kemana nak pegi pulak tahun Depan? Rasanya macam nk ke Hong Kong…. hurm tapi ok ke??

Anyway sesiapa yang bercadang nak bercuti tu jangan lepaskan peluang tepat jam 00:00 15 Feb 2012 ini Air Asia akan melancarkan lagi Air Asia Big Sale !!

Tak rugi tempah tiket time Air Asia Big Sale 2012 ni sebab tiket supper dupper tripper sale tak kira yang ingin ke luar negara mahupun dalam negara …

air asia big sales 2012

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print
Nabila Fieza

Nabila Fieza

Nabila Fieza adalah pemilik dan penulis laman web Fieza.Net di mana beliau berkongsi pengalaman, petua-petua, resipi masakan dan tips-tips berguna untuk rakan-rakan netters.

Siri Popular

Bercuti di Korea Selatan

Bercuti di Bandung

Resipi Diet Atkins

Update Terbaru

Pau Goreng Cadbury

Resepi Pau Goreng Cadbury

Hari ni aku nak kongsi resepi yang sangat sangat sangat simple.. dengan hanya guna 2 bahan tapi dapat hasilkan kuih yang sangat yummmy! 100% kanak-kanak

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute

Resepi Burger Ayam Cute Nape ade ‘cute’ sebab comel je kecik hehe sebenarnya aku potong 4 dari sebiji burger… hmmm kenapa aku tak buat burger

Ada Komen/Soalan/Mesej?

Tinggalkan komen, mesej atau tanya soalan di ruangan mesej kat bawah tu.

0 Comment

No Comment.